Fiabilitate: Dacia Logan

Cate de fiabila este o Dacia Logan? Hai sa vedem ce spun nemtii si romanii.


dacia

Cei de la Auto Bild au anuntat ca modelele Dacia Logan, Sandero si Logan MCV au reusit sa inregistreze cele mai bune rezultate la capitolul fiabilitate.

Se pare ca acum cea mai mare piata auto din Europa, Germania recunoaste in sfarsit anduranta masinilor romanesti Dacia.

Dupa o lansare nu tocmai reusita in 2005 a automobilelor Logan in Germania, acum presa de specialitate a testat masina romaneasca si a dat un verdict de Foarte Bine.

Auto Bild anunta in premiera ca Dacia Logan este o masina care primeste verdictul de Foarte Bine la capitolul fiabilitate, verdict care nu a mai fost castigat de mai bine de 15 ani, respectiv din anul 1993 de la modelul Opel Astra I.

Conform inginerilor Auto Bild au fost luati in calcul peste 52 de parametrii de testare, iar rezultatul a fost cel mai bun din ultimii ani.

Costurile generale ale reparatiilor au fost de 76.84 euro!

Pentru a face acest test unul plauzibil Auto Bild a cerut fisele de fiabilitate pentru Dacia Logan a opt service-uri renumite din Germania, acestia din urma declarand masina romaneasca ca fiind una dintre cele mai rezistente si eficiente din punct de vedere al costurilor de utilizare din Germania.

Totusi, de ce nu cumpara romanii Loganuri?

Desi acest domn a reusit sa ajunga cu un logan la uimitorul numar de 1.000.000 de km, romanii sunt cam sceptici fata de ideea de a achizitiona un logan nou.

Motoarele sunt mici, caii putere la fel

Nu toata lumea cauta masini cu motoare mici, de oras. Multi conduc pe distante lungi si nu vor sa „traga” de masina cand fac o depasire.

Romanii nu vestici

Vesticii nu o cumpara cu gandul ca o vor tine 30 de ani de acum incolo, se folosesc de ea 4-5 ani apoi o vand mai departe.

„E Dacie…”

Dupa cum stiti, Dacia nu are un trecut cunoscut pentru anduranta, comfort si dotari cum au Volkswagen, Mercedes sau alte brand-uri renumite…

Tu ce parere ai despre Dacia Logan? Lasa-ne un comentariu mai jos.

Video

Review de la testeperoti.ro la noua cutie automata de la Dacia, Easy-R:

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *