Top 3 aplicatii GPS offline pentru telefonul tau

 

Atunci cand pleci cu masina la drum lung, ai face bine sa ai instalata cel putin o aplicatie pentru GPS, altfel, risti sa te ratacesti si sa intarzii foarte mult. In acest Top 3 vom vorbi despre cele mai bune aplicatii GPS pentru mediul offline.

Top 3 aplicatii pentru navigarea offline

iGO

Este una dintre cele mai renumite aplicatii GPS atat pentru iOS cat si pentru Android pentru că acest iGO vine exact din lumea GPS-urilor profesionale. Cunoastem cu toții oameni care cautau sa instaleze acest soft pe dispozitivele GPS dedicate. Este o aplicatie foarte precisa, complexa si usor de folosit.

Mai multe informatii / Descarca

Descarca pentru WinCEWebsite

Sygic

Alta aplicatie populara este Sygic. Impresioneaza printr-o grafica deosebita si un update trimestrial al hartilor. SOS Help este functia care ne-a impresionat deoarece arata spitalele, farmaciile sau statiile peco si ne scot din incurcatura cand avem o urgenta.

Mai multe informatii / Descarca

Google PlayApp Store

HERE

Aceasta aplicatie ruleaza foarte bine si fluent pe telefoanele mobile, are ghidare vocala in limba romana, pe care o puteti descarca gratuit dupa instalarea aplicatiei. Puteti descarca gratuit cate harti doriti inclusiv harta Romaniei care este foarte bine conceputa la nivel de detalii (stie sa ma ghideze si prin parcarile supermarket-urilor), stiind sa ma duca la orice numar de bloc de pe o anumita strada.

Google PlayApp Store

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *