YouTube Premium / YT Music la doar 0.93 euro/luna

In cazul in care doresti un cont premium pe YouTube ca sa poti asculta muzica in fundal pe telefonul tau mobil sau sa vizionezi videoclipuri fara reclame dar ti se pare mult 26 de lei pe luna, iata o solutie prin care poti achizitiona acest abonament la aproximativ 4 lei.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa obtii un VPN cu adresa IP de Turcia. Eu folosesc Surfshark, deoarece au preturi foarte bune si viteze mari. Pentru un trial de 30 de zile poti accesa acest link.

In cazul in care nu folosesti zilnic un serviciu VPN gasesti multe alternative gratuite (trial) la o simpla cautare pe google.

Retine ca ai nevoie doar o SINGURA data de un serviciu VPN. Pretul va ramane la fel pentru urmatoarele plati.

Pasul 1 – VPN

Selecteaza un IP de Turcia in aplicatia VPN

Pasul 2 – Achizitionare pachet YouTube Premium

In Google Chrome sau in browser-ul pe care il folositi, deschideti o fereastra incognito noua. In Google Chrome puteti folosi combinatia de taste Ctrl + Shift + N. In aceasta fereastra navigati la https://www.youtube.com/premium

Youtube premium

Aici aveti optiunea de a plati 16.99 TRY (lire turcesti, aprox. 4 lei) / luna. Bonus, prima luna este gratuit. Acest abonament este valabil si pentru YouTube Music Premium.

Vezi si: Top 3 Site-uri De Care Ar Trebui Sa Stii

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *