Adresa de email temporara – Cum se face si la ce foloseste?

Adresele de email temporare sunt o soluție bună pentru a scăpa de spam-ul din emailul personal.

Fiecare dintre noi primește emailuri de tip spam care ne încarcă îngrozitor serviciul de mail. În principiu, de cele mai multe ori, email-urile de tip spam vin după ce am introdus adresa personală de email pe diferite site-uri pentru a ne crea anumite conturi. Ulterior, bazele de date cu adresele noastre de email sunt vândute către terți și așa ajungem să avem inbox-ul plin de spam.

Cum funcționează?

Prima dată alegi numele adresei pe care vrei să o folosești, apoi, după activare, poți să introduci adresa temporară pe celelalte site-uri pe care ai nevoie de un email pentru activare. Dacă primești vreun email pe adresa temporară, vei putea să îl citești pe link-ul de activare, vei putea chiar să dai reply la unele mailuri însă nu vei putea iniția tu trimiterea unui mail.

Aceste adrese de email temporare sunt funcționale timp de cel mult o lună dar cu posibilități de prelungire, în funcție de serviciul folosit.

Variante disponibile

10minemail – Probabil, cel mai cunoscut serviciu de email temporar. Adresele furnizate de acest serviciu sunt active doar pentru 10 minute. În momentul în care ai intrat pe site, adresa de email temporară îți este dată la întâmplare.

GuerrillamailUnul dintre cele mai populare servicii de adrese de email temporare este guerrillamail.com. Acest site furnizează în mod rapid o adresă de email temporară care îți rămâne totuși activată permanent, fără să fie nevoie să o reactivezi ca în cazul altor servicii.

Alte variante

nada – Disposable Temp Email

Temp Mail – Temporary Email

Free Temporary Email – EmailOnDeck.com

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *