Remediere zgomot clima SKODA FABIA

Din cauza frunzelor cazute toamna sau a prafului, sistemul de climatizare se poate defecta. Aveti mai jos un scrut tutorial despre cum se remediaza zgomotele produse de acesta.

Pasii pentru realizarea procedurii

Pas #1:

Porniți ventilatorul și puneți-l pe recirculare. Odată ce recircularea e pornită și ventilatorul începe să introducă aer cu putere, opriți contactul (doar pentru a fi în condiții de siguranță!). Făcând acest lucru se va deschide o clapă pe partea din spate a ventilatorului care permite aerului din interiorul masinii să circule înapoi la ventilator.

Pas #2

Deschideți ușa pasagerului și torpedoul și împingeți porțiunea în formă de “D”:

Pas #3

Închideți capacul torpedoului, apoi deșurubați cele două șuruburi de sub bord, situate chiar în spatele balamalelor de la capacul torpedoului:

Pas #4

Utilizați genunchiul sau piciorul pentru a susține unitatea torpedoului, deschideți torpedoul din nou și deșurubați cele trei șuruburi de-a lungul marginei de sus:

Pas #5

Torpedoul va ieși acum și veți putea vedea carcasa ventilatorului în fața voastră. Curățați ventilatorul din spate, scoateți orice frunză blocată în paletele ventilatorului. Rotiți lamele de câteva ori pentru a vă asigura că ați luat totul:

Pas #6

Remontați înapoi totul. Pentru o manevrare mai ușoară puteți lucra cu ușa pasagerului deschisă pentru a vă oferi un pic mai mult spațiu:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *