PDF în Word Online – Alternative Gratuite și Premium

Fișierele PDF au avantajul că odată exportate nu se mai pot modifica și se afișează la fel indiferent de aplicația sau dispozitivul pe care sunt deschise. 

Însă devine un chin să editezi sau să copiezi o parte din informațiile dintr-un document PDF, pentru că formatarea e dată peste cap la exportarea datelor pentru editări ulterioare.

Pentru că formatul PDF nu favorizează editarea, este recomandată conversia documentului într-un alt format, de exemplu word sau text, pentru o editare facilă.

Conversie PDF Online

Din fericire există site-uri care te ajută să convertești online fișierele PDF în DOC, formatul Microsoft Word. Pe astfel de site-uri este destul de simplu să faci conversia, pur și simplu încarci fișierul PDF și apoi primești un link de descărcare pentru fișierul DOC. Folosind site-uri pentru conversia de fișiere îți asumi un risc fiindcă nimeni nu îți garantează confidențialitatea iar informațiile din documente pot fi reutilizate sau vândute.

iLovePDF.com

ConvertPDFtoWord.net

PDFtoWord.com

SmallPDF.com

Aplicații Profesionale pentru Conversie PDF

Dacă dorești o soluție sigură pentru a edita sau converti un document PDF în alt format, recomand folosirea unui software dedicat instalat pe calculator.

Pe lângă siguranța sporită o aplicație dedicată pentru conversie îți va oferi o flexibilitate mai mare de lucru și compatibilitate cu mai multe formate de fișiere.

PDFElement

PDF-XChange Editor

Acrobat Pro DC 

PDF în Word Online – Alternative Gratuite și Premium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus